Ik heb met veel plezier grondige ervaring opgedaan als regionale sponsor- en evenementencoördinator bij ABN AMRO Bank, regio Zuid Nederland.
Van client treatment, teambuilding en integratie activiteiten tot organisatie van internationale managers conferenties.

Voor mij betekent dit een brede, flexibele basis, met veel ruimte en mogelijkheden voor nieuwe uitdagingen.

Highlights

Opera op de Parade, ’s-Hertogenbosch. “Opera op de Parade” is een sinds 2007 jaarlijks terugkerende, vrij toegankelijke openlucht voorstelling op de Parade in ’s-Hertogenbosch. Het is een gezamenlijke productie van Opera Zuid, Het Brabants Orkest en Theater aan de Parade, mogelijk gemaakt door ABN AMRO Bank in samenwerking met Gemeente ’s-Hertogenbosch.

Skybox management t.b.v. ABN AMRO Bank in het Philips stadion, Eindhoven.
Overall coördinatie activiteiten en relatieontvangsten met speciale gasten en thema’s rond Champions League/Europa League wedstrijden, WK-interlands en special events zoals de Guus Meeuwis concerten.

Maatschappelijk betrokken events ten gunste van o.a. Unicef, Stichting Doe een Wens, GGZ.

Relatieontvangsten met kind-ouder of opa-oma-kleinkind thema.

Relatieontvangsten tijdens de Nederlandse premiere in 2007 van de unieke show “Cavalia” van Cirque du Soleil grondlegger Normand Latourelle; een betoverend, multimediaal showspektakel met 35 topartiesten en 50 prachtige paarden.

Personeelsactiviteiten rond thema’s als Teambuilding (thema: Volvo Ocean Race), Innovatie (High Tec Campus, Eindhoven), Kan niet bestaat niet (Guus Hiddink met Zuid Korea).

Relatieontvangsten rond en tijdens de prestigieuze internationale zeilrace Volvo Ocean Race 2005-2006.
Uniek gastcollege op de Technische Universiteit van Eindhoven door ontwerper van de winnende boot ABN AMRO I (schipper Mike Sanderson), de Argentijn Juan Kouyoumdian .